©Photo – News (and VIDEO)

www.photo-news.gr /// e-Mail:photonews@nikost.gr

Οι αφανείς “ήρωες” προβολής του τουρισμού της Ελλάδας, αφιλόκερδος.


logo 1

Οι αφανείς “ήρωες” προβολής του τουρισμού της Ελλάδας, που μάλιστα προβάλουν αφιλόκερδος καθημερινά, είναι οι Έλληνες Youtubers που ασχολούνται με το θέμα της τουριστικής ανάδειξης γεωγραφικών προορισμών σε όλη την Ελλάδα.

Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί βάζω τον τίτλο “ήρωες”.

Γιατί όσοι δεν γνωρίζουν την διαδικασία που χρειάζεται για να ανέβει ένα video στην τελική μορφή του στο you tube, θα πρέπει να ξέρει ότι χρειάζεται χρόνος, χρήματα – έξοδα για μεταφορά, εξοπλισμός που είναι πανάκριβος στην Ελλάδα με τον ΦΠΑ στο 24%, εκπαίδευση στα εναέρια μη επανδρωμένα μέσα τα λεγόμενα drones, γνώσεις για την επεξεργασία των videos για την τελική μορφή του, μάλιστα σε προγράμματα που είναι πανάκριβα στην Ελλάδα. Όλα αυτά διατίθεται από τον ιδιώτη Youtuber για να δημιουργήσει ένα video από 3 λεπτά μέχρι και 40 λεπτά αφιλοκερδώς.

Το κανάλι μας  // Walking in Hellas * Περπατώντας στην Ελλάδα // για παράδειγμα που ταξιδεύει σε όλα τα γεωγραφικά μέρη της Ελλάδας για να αποτυπώσει τα video που ο θεατής θα απολαύσει από την ξεκούραση του σπιτιού του, ξοδεύει μεγάλα ποσά από την τσέπη του προκειμένου να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα και να το προσφέρει στον θεατή του. Και όλα αυτά χωρίς σπόνσορες χωρίς έσοδα.

Όπως όπως  το κανάλι μου έτσι και άλλα κανάλια και Youtubers στην Ελλάδα ξοδεύουν πολλά λεφτά για την προβολή του τόπου μας.

Αυτό που μας δυσαρεστεί όλους εμάς εκτός κάποιων καναλιών που κάνουν συνεργασίες με ΜΜΕ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με αποτέλεσμα να αντισταθμίζουν τα έξοδα τους από την δωρεάν προβολή τους είναι ότι ακόμα το υπουργείο τουρισμού δεν έχει σκύψει το κεφάλι σε όλους εμάς και να υπάρξει έστω σαν ανταμοιβή της προσφοράς μας μια προβολή των έργων μας στην κρατική τηλεόραση σε στιγμές διαλύματος.

Εδώ θέλω να σταθώ και να δηλώσω ότι ξεχωρίζει ένα ηλεκτρονικό ΜΜΕ διεθνούς εμβέλειας και πρώτο στην επισκεψιμότητα στην Ελλάδα βάση διεθνών μετρήσεων, που προωθεί τέτοιες δουλειές προς τιμήν του, προβάλλοντας τα κανάλια που δεν έχουν ατομικές συμφωνίες με άλλα ΜΜΕ.

Και αυτό είναι το —-  zougla.gr — με συνεργασία και της αποκλειστικής ιστοσελίδας που ασχολείται με τα εναέρια μη επανδρωμένα μέσα (drones) το — idrones.gr —-

Και όταν λέμε ατομικές συμφωνίες θα βλέπετε στα ιδιωτικά κανάλια προβολές τέτοιων video από συγκεκριμένα κανάλια του you tube ( Up Stories – Up Drones – haanity ). Όλα τα άλλα όμως που ασχολούνται το ίδιο δυναμικά όπως για παράδειγμα το δικό μας άλλα και τόσα άλλα ανά την Ελλάδα που μπορεί να κάνουμε και διπλάσια έξοδα και χωρίς να κρύβονται από πίσω από τον τίτλο συνεργάτες και επιτελεία, για να φτάσουμε σε σημεία που μπορεί να μην πάει ποτέ κανένας από εσάς, πως ανταμειβόμαστε από την πολιτεία;

Η Ελλάδα σε μεγάλο ποσοστό δεν προβάλλεται από τα σποτάκια των δευτερολέπτων. Προβάλλεται από όλους εμάς τους αφανείς “ήρωες” που διαθέτουμε χρήματα εργασία ώρα και κόπο από την τσέπη μας για την χώρα μας και πολλές φορές και με κίνδυνο της ζωής μας.

Στο τέλος του άρθρου θα δείτε σε φωτογραφίες από σχόλια στα video, από άλλα κανάλια ανά τον κόσμο. Από την Αμερική μέχρι την Ιαπωνία. Από την Αυστραλία μέχρι και την Ρωσία. Έτσι προβάλλεται μια χώρα. Και όχι μόνο το δικό μου κανάλι άλλα και όλα αυτά που δεν είμαστε  με ατομικές συνεργασίες προβολής στα ηλεκτρονικά και άλλα ΜΜΕ.

Κλείνω απευθυνόμενος στο ευρύ κοινό που του αρέσει να βλέπει την χώρα μας μέσα από τα videos. Εμείς παρέχουμε αφιλοκερδώς την δουλειά μας για τα δικά σας όμορφα μάτια. Εσείς διαθέστε ένα κλικ να κάνετε την εγγραφή σας στα κανάλια μας.

Προσοχή. Κάνετε την επιλογή σας. Υπάρχουν κανάλια και κανάλια. Κανάλια μαζικής προβολής του ότι νάνε και κανάλια που ξοδεύουν περιουσίες για να αναδείξουν γεωγραφικούς προορισμούς.

 

©Walking in Hellas©Photo – News

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: